lycka är...

NÄR MONKI katalogen dumpar ner i brevlådan :P

PUSS på't !






My achy breaky heart.... I don't think it understand !

DET REGNAR, IGEN ! Usch usch usch - men det innebär MYS !
Ikv kommer marcus också , det gillar vi skarp ! , kanske drar en pizza bara för det , och ullared imon igen kanske ;).
Sitter btw och lyssnar igenom min "sharred" spelningslistapå spotify, hahah. Goa låtar! På davids dator, känns lite tomt redan. Det brukar vara så mycket liv här inne annars .
känner mig lite åt det här hållet (:

I need to be bold , need to jump in the coldwater, need to grow older....

Hey, here's the sun ! Kanske den sista , denna sommaren. Sen väntar en lång och skön höst. Ska faktiskt bli skönt att få lite rutin, hur vi nu ska lyckas med det , men får försöka. : )

Ska läsa på distans och hinna jobba. Plus att David flyttar till karlhamn, ... Ja ...är det nu man är stor ?

Tänk att för ett år sen då började skolan, för sista gången...på hur många år som helst. Känns så konstig på något sätt, fast ändå självklart.  Det är nu man ska vara vuxen, det är nu man ska ta ansvar , det är nu man ska käna alla pengarna... Men hur gör man ?
Svaren kanske kommer... får ta ett steg i taget.

Ska satsa på att träna och må bra denna hösten. Något jag inte hunnit med innan. Samtidigt som jag ska jobba och plugga. Jag gillar att ha flera bollar i luften. Men även att andas emellanåt.

Ser framemot hösten, :).. men minns en Underbar sommar.  (sum '10 in my heart)

Time, for next step. I like the new times. .. let me be swept away in thoose.

Ja, igår var vi på en utflykt till Ullared, den var udda men omtyckt, GILLA thaimaten , mmm och vinterjackan som blev min ! Sanna, du är grym ! Skulle bara tilllägga det också. Och du kommer vara saknad i höst, när du lämnar landet och kontinenten. Men hälsa Josse : ) !

Idag blir det mer jobb, typ varje eftermiddag  , ganska skönt. Men man hinner inte medså mycket annat. Fast än så länge vill jag bara tjäna pengar !
och till helgen kommer marcus så ska vi passa huset , ska blir riktigt MYS, ska nog hyra en film och käka räkor : ) !

Puss på livet !

Ps. Blondinbella,  är GRYMT BRA !

hello, is it me you looking for ?

Hejsaan Svejsaan! Dagarna går utan att man vet var de tar vägen. Kan inte fatta att de bara ät två dagar innan skolan börjar igen! Vart tog lovet vägen ?!

Imorn är de måndag och då bär de av till vännerna i bengtsfors. Ska bli mycket kul att träffa dem igen.  Sover även över för att få lite mer tid med dem innan allvaret börjar :P

De senaste dagarna har de väl inte hänt så mycket. Det har varit varanndag väder under denna veckan. I torsdags var det fint väder. Då var jag med Lollo och Malin. Vi stod på kristineberg och pratade i två timmar, sedan cykla vi en sväng under en timme och sedan prata vi i yttligare två timmar. När klockan närmade sig tio på kvällen så fick de bära av hemmåt ;) Hann med att prata en del under de timmarna :P

Måste kila nu !

Hejs Svejs i ligonskogen (:




I had a feeling that I could be someone...

Heejsan ! Här regnar det och är grått och tråkigt. Är trött efter en häärlig kväll/natt med sköna människor ! Timo, Öl, cheesedip och pissepauser ! Det ni, det är grejer det !

Kulturkalaset är i full gång nu och hela staden är på G,. men tråkigt med vädert ! Fa´st jag behöver ju inte ens oroa mig för här blir det JOBB för fullt. Mitt ansvar , hela ladugården, hela torsdag och hela fredag ! HJÄLP !

Sen äntligen blir det Öland, en hel vecka. Ska verkligen bli skönt ! Längtar efter havet, sanden , solnedgången och lugnet ! ÖLAND, here we come ! På lördag bär det av !

Tack Johanna, för förra veckans vistelse, Underbart mysigt med dig här. Du är bara bäst . <3 .

Så, nu ska jag återgå.
Lyssna på Tracy Chapman - fast car , dagens ! Finaste låten för en regning dag ! :) 


Puss&KRam cykelram !
 

Home sweet Home (johanna)

Hemma igen efter yttligare gång i kareby! Yttligare 5 underbara dagar hos emma. Finns inget som överträffar de resorna :) Denna gången blev det shopping i götet och liseberg med nästan hela familjen. Tur med vädret hade vi när vi var på liseberg och några hade tur i spel också, men inte jag och emma :P

Snart blir de kycklingsallad och mys framför en film på tv :)
På vägen hem idag blev de ett stopp i trollhättan för mat och sedan kikade vi lite i affärer. Blev faktiskt ett köp för mig. Kalender,block och penna inför skolan som börjar snart :) Känns faktiskt skönt att skolan börjar igen. Är nog inte så många mer än mig som tycker de :P

Nu kan jag inte skriva mer. Hörs en annan dag :)

Puss på´t !


RSS 2.0