En ny höst

Hejdär !
Nu ska jag bara säga att jag har gjort en ny header! Jag ska ta tåget hem ikv , ska fixa lite papper men också passa på att mysa lite !

Angående huset så grejar vi igen , wiihoo. Har köpt nya tapeter och ska smäcka upp dom i veckan !

 Lite såhär kommer det kanske att se ut :) om man tittar på väggarna ! Så nu ska jag passa på att spackla lite !


Puss & Kram

<3


Nystart i Skövde

Hej där ! Jag är tillbaka. Som ni kanske kommer ihåg (eller ha glömt) så bor jag numera i Skövde, Igelstorp närmare bestämt. Det är härligt måste jag säga. Just nu sitter jag i mitt fönster där jag surfar på KO-nätet till ladugården och tittar ut på solen , ska nog ta en promenad runt skogen. Jag ska ju ta tag i mig själv nu. Det ska bli kul !

Jag jobbade i sommras på Skara Sommarland och trivdes som fisken i vattnet. Jag ver på en attraktion som heter vattenskidsjön ! Där var jag med 2 andra goa tjejer och hade en skön sommar. Det var något bland det roligaste jag gjort. Att glädja människor och få göra bort sig samt få betalt för det! KANON !
Dock har detta säsongsjobb resulterat i att jag numera är arbetssökande och ganska mycket ledig. Men följ gärna med min jakt på nya jobb, utbildningar och äventyr !
 
Jag tänkte även byta lite namn, ansikte och utseende på denna blogg :) Ser framemot att höra era tips och ideer om livet!

 Bloggen delas ju med Johanna, som ni vet :) och hon har också en del spännande saker för sig i höst ! Plugg och jobb ! SE UPP DÄR !

KRAM
Emma


RSS 2.0