hurtbulle...

Tror jag börjar bli en riktig hurtbulle! Har varit ute och powerwalkat i 2 dar i rad :P är riktigt stolt över mig själv. Blir att gå ut i morrn morron också ;)
Har fått tillbaka lusten att träna och det känns helt underbart! Nu ska jag inte lägga ner detta! Så är det bara! :) Fy skäms på mig om jag gör de :P Då blir det 3 straffrundor! Hahah :D Ne, kanske inte.....eller?!
Imorrn är vi lediga från skolan. Hur skönt är inte de?! Sovmorgon en extra dag! Hade tänkt att jag skulle göra lite religion då, men jag glömde sakerna i skolan:P Så kan de gå, men det är väl inte hela världen!
På fredag är det 1 april! Hur fort går inte tiden? Känns som det var julafton igår, kanske inte riktigt men nästan :P
Kan inte fatta att det bara är 2 måndader kvar till studenten ;)
Appropå studenten, jag måste åka iväg och kolla på en studentklänning, men frågan är bara när? Har ingen tid...
Jaja, vad mer kan jag berätta..........ne det var nog inget mer denna gången!

PUSS på't



p.s./ det blir förskollärarprogrammet emma :) <3 Saknar dig!

New Spring Collection.

Vårigt och fyllt med hopp ! :)


Inspiration: Will you be there - Boyce Avenue

/ Emma

Na na na na , come on !

Sol ute , sol inne och sol i sinne ! Det är härligt med vår, det är nästan det bästa på hela året. Man ser framemot så mycket och allt ligger orört. Sen kommer sommaren och då vill man ha ut allt av den. Efter den sen kommer höst och då kan man njuta av det som varit. sen en lång vinter... Men NEJ, nu är det VÅR !

Jag är ledig idag och min dag är lite seg, fast det tycker jag att jag förtjänar ! Ska baka några kakor till pappa och hans jobb imon. Sen städa där nere och kanske ta en skön promenad i solen, det är gott !

Ikv blir det möte i kyrkan. Spännande. Var så sjukt längesen jag gick på ett möte..helt galet ! och så är det TORSDAG...det höll jag på att glömma haha. Jag är så veckovirrig på våren, alla dagar känns som onsdag och alla veckor heter 12 !

Ser framemot lite Marcus&Linus firande på lördag :) Skövde , here I come !



Min inspiration i Mars,.  (:

PUSS & KRAM

/ps. vad ska du läsa johanna ? :)

the spring has come !

Våren börjar komma! Äntligen börjar det bli lite varmare :) Det finns inget bättre än vår och sommar!
Nu har jag bestämt mig vart någonstans jag ska plugga till hösten, det får bli göteborgs universitet! Hoppas verkligen jag kommer in ;) Skulle kännas så gött om jag kom in, men jag tror jag gör de faktiskt! Man får ju vara lite säker på sig själv och säga till sig själv att man kommer in :P


Ska jag tatuera mig eller inte? Jag både vill och inte vill? Kan ni hjälpa mig och bestämma? ;) Är så jäkla sugen på en tatuering men det kostar lite också?
Jag får se hur det känns när studiebidraget har kommit in :P

Det har inte hänt så mycket nytt på sistone så jag sätter punkt för den här gången!

PUSS på't /johanna

Vår-ryck !



Före och efter jag fick vår ryck och bestämde mig för att möblera om i rummet ! Det blev lite öppnare och ljusare. Känns större med ! Ja, jag är nöjd, vad tycker du ? :)

Puss & Kram

Jag kommer .

Vaknade vid Marcus sida imorse, det var skönt. Det börjar hända grejer nu . Väntar ivrigt på svar från skara sommarland. Man hoppas ju alltid på ett JA , men aldrig att jag kan få en arbetsgivare som Fam. Ivarsson igen. Jag hoppas och tror att ni alltid kommer finnas där, vid varje möjlighet kommer jag komma hem isf och jobba helger eller när som helst bara för att få ha er kvar.
Om jag ska vara ärlig vet jag inte vad jag gjort utan er detta året alltså , haha ! Det är galet , men SANT ! :D All my love to you.

Denna helgen har varit lugn och det behövde jag , för som prästen på Elvis-gudtjänsten (ja , du såg rätt) sa idag att man kan, har jag en jordbävning i mig själv. Det är inte bara plattorna i jorden eller Japan som kan ha en jordbävning, utan varenda kotte som lever på dom kan ha det ! Så jag beundrar verkligen alla Japaner som kämpar, står ut med och försöker leva sina liv.
Tumblr_licpyojpzh1qhnj8yo1_400_large
weheartit.com
Men idag fick jag känslan av att "om jag tror" så kan jag , så KOMMER JAG . Då löser det sig. Med en ny "bra bok" och en hel del pepp-talks och pepp-låtar från spotify så kan jag nog komma någonstans !

Så PUSS på mig, dig och alla som tror ! och HA en sköön söndagskväll !
PUSS&KRAM

After all, life is too short to be anything but happy.



Soooo true !

Därför blir det en tur till stan snart och fika med Emmeli senare. Där har vi en människa som får mig att skratta :). All kärlek till dem som räknas som mina vänner idag. Jag vore inte jag utan er.

PUSS

Jag är Bra.



Det regnar på mig idag , trots att det är solsken ute. 
Hjälp mig ?
Jag är Bra och förtjänar bra ! Men varför känns det helt plötsligt som jag ska ge upp allihop... ?

/ En snurrig och ledsen tjej

jag vill jag vill jag vill !

Jag vill verkligen göra en tatuering! Ska banne mig göra en när jag fått studiebidraget! ;) Tror jag vet vad det ska vara för en också. Tror inte jag ska avslöja vad de blir för något? :P
Ni får se när jag gjort den;) Jag tror det kommer bli skit bra!
Blev ni lite nyfikna nu? Men ni får vänta :)

PUSS på't


No dancing alone !




Ikv blir det dans på alla dansgolv som finna ! Bogrens VILD OCH SKILD med Timotej som band, här kommer vi ! :D
Imon blir det Marcus mys och en annan spännande grej ! :)

PUSS PÅ DET !

Great weekend incoming !

Hallihalloo !
Har haft en go jobbvecka men nu väntar en toppen helg, ska bli lite mys med Elin och Madde ikv, sen Falköping och bästa tjejerna hela lördagen ! Avslutningsvis Marcus på söndag , :) med lite spännande nyheter !
Good news and fine times - incoming !

Jag har redan startat helgen med en gooo powernap och massor av Sex and the City. Kan inte bli bättre va ? Är det nån mer än jag som bara avgudar Carrie, Samantha, Charlotte och Miranda !?
Bästa citatet idag : "All women pick, It's in our DNA" ! haha :D
Here's a feelgood picture, just because it's friday.



All my love to my beautiful Marcus.
PUSS & KRAM

I had a feeeling.

You got a fast car . Please pick me up and we go for a ride.
<3

You make me wanna say I do . (:

HA EN HÄRLIG DAG ! :)

Eh eh eh eh eh eh .

Jag vaknar klockan fem....
( Jag gillar Baksmälla med September och Petter ). haha.
Hej där !
Nu skiner vår solen ute och jag gjorde precis bloggen lite romantiskt vårig. Efter helgens resa till Ullared kändes det som våren kom med en gång.  Solen skiner, fåglarna kvittrar och träden börjar få liv.
Idag tänkte jag att jag skulle fota kalvarna lite, :) mys ju ! Det är så fint i solen !
Måste säga att lägenhetsletandet är för gäves...det går inte framåt. Jag menar vi har gjort intresse för massor av lägenheter. Det blir liksom aldrig vår tur. Vad händer egentligen ?
Får väl fixa till mig istället för att sitta här.
Puss på er !

Äntligen lite frid.

Wiihooo, ska till Ullared idag med Mor, storasystrar och systerdotter ! Blir en mysig övernattning med. Låter inte helt fel va ?
På spotify spelas Baksmälla - september / petter . U u nderbart !




Puss & Kram


Grattis E & M idag , för vi har 35 månader idag. Älskar dig <3.


Hjärtat slår .

Efter en spännande dag har jag sovit som en stock ! Det var verkligen en natt utan orosmoln över mig. Vet verkligen inte varför, det kan vara SATC avsnitten som nockad omkull mig, men tack för den i så fall !
Kom precis på att jag borde städa lite i mitt rum. ( helt onintressant fakta, men det får gå )
Intervjun började med att vi fick presentera varandra 2&2 , jag fick en dam som hette Christin, tyvärr råkade jag presentera henne som ChristinA ....pinsamt. Men det gick fint, och vi fortsatte med att visa upp en kändis som tyckte skulle jobba där. Amy Diamond fick det bli, ingen succé men helt OK.
Resten av intervjun bestod av senariofrågor och gruppövningar. Jag tycker att jag klarade mig igenom dagen galant och är lite stolt över mig själv som satt där bland 600 av 2000 andra. Man måste ju duga till någonting :) .
Som tur var så följde mamma med, annars hade bilresan inte blivit den roligaste . Tack Mamma <3.

Nu blir det som vanligt och jag ska käka frukost, pilla med lite i mitt rum , kanske åka in till kungälv och sen JOBBA.:) Det är skönt att veta att jag har en så bra arbetsgivare , som till och med känns lite som hemma. Ni är bäst Ivarsson !



PUSS & KRAM

ps. MARCUS, jag älskar dig mer än någonting annat.

:)

Snart bär det av! Mot ullared :)

Då är det våra vagnar som är överfulla av en massa bra saker! :P

PUSS på't

my heart is refusing me...

Bara tisdag, veckan går så himla segt! vädret gör ju inte det hela bättre heller :p
Idag ska jag leta reda på en bra väska att ha på torsdag, börja packa lite smått och träna ;) Annars händer det nog inte så mycket :) Jag vill bara att det ska bli torsdag! Längtar så! :)
Ne, nu ska jag ta på mig tränings kläderna :)

PUSS på't  / johanna


Funderar . Fokus . Flyt

Funderar på hur svårt det kan vara att få en lägenhet? Mycket svårt ! Hoppas det nappar snart , annars tappar jag fokus. På riktigt.
Annars flyter det på idag, gick upp lite tidigare så jag ska piggna till ordentligt. Åker upp till Skara med mamma idag. Berättar senare hur det gick . Känns lite spännande i alla fall. :)
Sen är det inte långt till fredag snart ju, längtar ihjäl mig. Tittade op Ullared på tvn igår och började verkligen KLIA i fingrarna. Shopping suget kom med en gång ! Galet. Haha, hoppas på något roligt köp och massa mys i stugan !
Jag var ute i förra veckan och tog lite kort , skogen och ljust var perfekt den dagen, ni ska få se lite oredigerade fina bilder !
Lite konstnärligt allt va ? Gillar dem starkt .

Nu ska jag käka frulle. Mumma.
Puss &Kram
hörs senare.

RSS 2.0