I rather be with you. / (emma)

Ja johanna, blåser det kallt eller vad är det ? .... Just nu skiner solen iaf ! Det är härligt ! Lyssnar på "precious to me" med Måns & Maria, bra bra ! (biter i måns bak) jummy !

Dagen ser ljus ut, jag tog mig en promenad med nalle/milton, den blev lite längre än vanligt och jag blev svettigare än naturligt ! Men skönt vart det. Kanska ska ta lite deo innan jobbet dock, så inte kossorna tycker jag är äcklig ! Och Johanna, Du var grym på att mjölka ! Kom och hjälp mig !! : )

Ullared nästa gång , oh ja ! Men först Mimmi och Morgan i  ED till helgen med bästa älsklingen. Det var över 1 vecka sen nu , inte bra, och det lär bli mer. Saknaden blir bara större för varje minut !

Nu ska jag bara skriva klart och sen till jobbet ! Men jag måste bara tips om U2 och deras gudomliga låtar ! Älskar varenda en av dem !

gillar läget ! So, give yourself away , ...with or without you ! <3

Pussheejleverpaastej !


Bara regn hos mig

Regn Regn och åter Regn.... Vad har hänt med det otroligt vackra vädret som fanns i början av sommarn ? Då var det sol och värme. nu är det regn och kyla. Hoppas de kommer lite mer sol innan skolan börjar.

Är hemma igen efter 4 underbara dagar hos emma. Då bjöds de på sol och värme. Vi hann med allt från shopping till att mjölka kossor. Man kan väl säga att jag var en jävel på att mjölka kor, eller vad säger du emma ?!
Nästa gång jag åker neråt hoppas vi på en tur till ullared och även fart och fläkt på liseberg.

Dagarna framöver hoppas jag på en tur till karlstad för shopping. Får nämligen min lön på tisdag. Blir även en tur till bengtsfors också.
Får njuta de tre sista veckorna av lovet innan skolan börjar.

Hoppas ni njuter lika mycket som jag. Vi hörs en annan dag !

Puss&Kram cykelram

Emma: Tjenaxen i braxen !

Det är fullt med moln på himlen, det gillar vi inte! Vi måste blåsa bort dom!
Igår vart det Liseberg med Emmeli och hela familjen, underbart kan man stava det .
Kändes skönt att få spenderar lite tid innan lumpen drar igång för henne på måndag ! Det kommer bli skeetabra men det blir desstovärre att inte kunna ses . Usch usch. Älskar dig tjejen.

Idag blir det lugnpuckar innan kvällen drar igång, förhoppningsvis kanske man kan dra en sväng till Marstrand och seglarna :) , det gillar vi !

Veckan annars har varit toppen, johanna gästade oss flerar mysiga dagar och fick även hjälpa till i ladugården ! :) Du är bäst Johanna ! På alla sätt ! <3 . Nästa gång blire ullared och full fart! ´

Lite jobb fick jag klämt in ons,tors,fre, Pengar rullar in som dom ska nu, kompis det går bra nu ! (:

Måste förövrigt säga att jag kommer prata som en 08:a innan veckan är slut , för vi har besök från huvudstaden av Tony , Tristan<3 och Thomas, Mycket trevligt mcket trevligt !

Puss på't !

when you smile , my whole world are shining !


GRATTIS !

Grattis älskade pappa ! Vaknade vid 9 och de första som slog mig var att idag är de min underbara pappas födelsedag. Hoppade upp ur sängen för att gratta honom. Grattis till honom !
Blir kalas för honom idag. Om en timme kommer gästerna och jag har redan gjort i ordning mig. Sitter här redo och klar så nu kan de få komma när som helst.

Igår blev de faktiskt en underbar dag vid vänern som förutspått. Brorsan var inte med men de gick ändå. De var vekligen helt underbart i vattnet och solen värmde på kroppen.

Ska kila och fixa de sista inför kalaset. Vi hörs en annan dag hoppas ja :)

Puss&Kram cykelram


sol vind och vatten

Har äntligen hittat hit nu Emma ! Tog sin lilla tid men nu är jag här. De är torsdag kväll och idag fick de bli en slappar dag framför tv och film. Man får unna sig en sån dag ibland. Vädret satte nämligen stopp för mina planer för dagen. Hade tänkt att möta upp Ida på stan och käka lite lunch och sedan åka vidare på finnesand och sola och bada men eftersom de tydligen skulle regna (som de gjorde också) så blev de en hemmadag.

Igår blev de i allafall en sol och bad dag vid vänern med mamma och bror. En helt underbar dag. Tog med mig kameran och tog en massa kort också.
Hoppas på en lika underbar dag imorn också. Den gång får även pappa åka med.

Nu ska jag stoppa i mig lite mat och sedan placera mig framför tv:n igen. Vi hörs en annan dag. Kul att jag äntligen hitta hit :)


Puss&Kram cykelram



*Kärleken övervinner allt*

Heja Lördags morgon :D !  Pigg som man är så gick man upp tidigare idag, var verkligen skönt. Att ligga i sängen är gött , men man blir rätt sleten. Usch. Nu ska jag packa en liten väska för jag åker till skövde över natten. Blir bra, annars får vi typ aldrig ses, och det är jobbigt !

Mamma & Ann-Sofie kom hem igår, och fina presenter fick vi ! Jag fick se johanna också, mycket bra mycket bra !

Ja , nu ska jag stoppa i mig lite frukost med. Det kan ju vara gott :)

Puss&Kram cykelram
<3

/ Emmma

Friday , I´m in love !

Härliga fredags morgon, :) Det är alltid skönt nät det blir fredag ! Fast jag ska jobba EM ikv så det är väl ett minus men det får gå. Får bli marcus någon annan dag ! Kan behöva vara hemma lite också!

Idag kommer mamma & annsofie hem, hoppas jag hinner se dom !
Jag har gått igenom mina kort på datorn också. Och detta ska ju bli lite av våran kreativasidas hemstad. Så jag bjuder på några fina sommarkort  ! :)

Har du kommit in än Johanna ?

Puss&Kram
träd ! Mormorsblomma.

Sommar , 2010

torsdagmorgon!

Hallå där ! Ska vi skaka igång det här placet eller ! ;) Johanna jag har skickat uppgifterna till dig så du får fullacess till det också.

Igår vart jag , madde, elin och sanna på Marstrand,. Sweden Match Cup är i full gång där ute och det är segelbåtar , schteekare och fester överallt. Hela ön är sprudlande ! Det är underbart att se! Så härligt att bara sitta där på ett berg och njuta av utsikten och höra ljudet av båtar, fiskmåsar och havet !

Efter ett antal timmar tillsammans på Marstrand med chips, vindruvor och kakor åkte vi hem till Elin för lite soppa och mys ! Det var verkligen lyckat tjejer. Ni vet hur man har det ! " och så kan man ha det" ! <3

Today blir det lugnt och skönt fram till jobb i eftermiddag hos Malte och kossorna. Börjar vänja mig och djuren är helt underbara och snälla.

Imorgon kommer mamma & ann-sofie hem ! Johanna och co kommer ner också ! Det blir toppen det ! eller hur gummsan ! ;)

Puss&kram cykelram !
sanna&emma

HeeeEy !

Johanna, titta ! Vår nya start till en blogg ? Va tycks ? Vi får kanske rätta till den , men lite kul är det :) !

Puss, saknar dig <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0